Η Εταιρεία

η επιστημονική ανάγνωση του σήμερα,
η στρατηγική ανάλυση του αύριο

H Prorata δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2014 στη βάση της πεποίθησης ότι η ανεξάρτητη, αξιόπιστη και καινοτόμα έρευνα δεν είναι μόνο εφικτή αλλά και αναγκαία. Ιδίως σε ένα οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο και εξαιρετικά διαφορετικό από αυτό που γέννησε και συνόδευσε για αρκετές δεκαετίες την έρευνα.

Υπό αυτή την έννοια, σκοπός της εταιρείας μας ήταν και παραμένει η παραγωγή έγκυρων αποτελεσμάτων και τεκμηριωμένων αναλύσεων μέσα από την αξιοποίηση των βέλτιστων διεθνώς ερευνητικών πρακτικών με στόχο την τροφοδότηση της δημόσιας συζήτησης με θέματα που αναζητούν περισσότερο χώρο, καθώς και τη διασφάλιση σωστών στρατηγικών κατευθύνσεων για τους συνεργάτες μας μέσα από πλήρεις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η εξειδικευμένη προσέγγιση του κάθε project μέσα από έναν συνδυασμό επιστημονικής γνώσης και βαθιάς αγάπης για το αντικείμενο στο οποίο έχουμε αφοσιωθεί. Φιλοδοξία μας να αποτελέσουμε όχι μια ακόμα εταιρεία στο χώρο τον ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών αλλά μια εταιρεία – πρότυπο διεθνούς εμβέλειας που δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται.